I LOVE SUSHI ENSCHEDE

I LOVE SUSHI ENSCHEDE Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Enschede. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 22:25 Gewoon top ,zowel de sushi als de bezorging ,goed en snel
19 jun 2022 om 22:43 De tijd van bezorging was goed. Maar helaas was de sushi een beetje warm. De kip yakatori en de 2 loempia's waren lekker
16 jun 2022 om 15:54 Delivery was 90 minutes today which is kinda long for one roll of urumaki haha.. But man, the sake avocado roll is to die for
14 jun 2022 om 21:47 Goed smakelijk eten en snel bezorgd
12 jun 2022 om 19:22 Altijd lekker eten, snelle bezorging!
12 jun 2022 om 15:05 Heerlijk als alles in orde is, maar helaas smaakt het vaak niet vers
12 jun 2022 om 13:11 De sushi was prima, bezorging 15 minuten later dan gepland
12 jun 2022 om 11:53 De sushi was goed vooral door de prijs kwaliteit verhouding hier. Alleen de bezorging is hier zeer slecht … heb hier nu een aantal keer besteld maar je moet elke keer ruim 1 uur wachten ook doordeweeks.
9 jun 2022 om 20:31 Die crispy chicken is echt de beste sushi ooit! De rest was natuurlijk ook erg lekker en de bezorging echt super snel!
7 jun 2022 om 10:24 Tijdens bestellen zou de bezorgtijd 20-25 minuten zijn. Twee uur later pas bezorgd, helaas was de bestelling ook niet compleet. Lekkere sushi, maar jammer van de levering.
6 jun 2022 om 20:15 Het eten duurde bijna 2 1/2 uur om te komen. Er zou ook avocado in de poke bowls zijn maar dat was er niet. Ik probeerde te bellen maar ze namen niet op. Wij gaan waarschijnlijk niet meer hier bestellen.
6 jun 2022 om 19:35 Na ruim 90 minuten wachten nog geen bestelling geleverd. Het bleek druk te zijn na een telefoontje maar de bestelling was al wel klaar. Fijn dat er dan ook even gebeld wordt om je hiervan op de hoogte brengen...