I LOVE SUSHI ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3639 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Enschede. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 20:45 Eten was vies kreeg mijn redbull niet
18 mei 2024 om 9:31 De tonijn had een vreemde kleur en de smaak was niet wat ik van i love sushi gewend ben. Normaliter had ik 5 sterren gegeven.
11 mei 2024 om 22:38 Het eten was heerlijk. Bezorger niet vriendelijk. Kop in de mobiel, kon geen fatsoenlijk gedag vanaf. Keek ook chagrijnig.
6 mei 2024 om 20:01 Heel erg lekker, enige minpuntje vind ik dat het koud was en daardoor niet vers proefde
28 apr 2024 om 0:38 2.5h bezorgen
27 apr 2024 om 20:49 Order was supposed to take 43 minutes, it arrived more than 90 minutes later. I spent 30 minutes on the phone trying to make contact to locate our order. No one answered the phone, I sent apps, no reply. It would gave been nuce to be informed of dela
27 apr 2024 om 9:45 poke bowl kip besteld je kunt eerder zeggen poke bowl groente er zaten maar 3 stukjes kip bij jammer
15 apr 2024 om 7:14 Goede service en lekker sushi! 5/5
14 apr 2024 om 17:05 Dikke prima, mocht an sich wel een extra paar eetstokjes bij, maar niet zo'n groot probleem
10 apr 2024 om 0:07 Ik vond de poke bowl niet top want er zat niet veel smaak aan en heel veel Mayo eroverheen. De mayo bepaalde de smaak.
8 apr 2024 om 21:10 Ongelofelijke bezorgtijden!
8 apr 2024 om 10:46 Lekker, vers en snel! Aanrader